Dagvoorzitter

” Subtiel en fijn, zoals jij het publiek erbij betrekt en de aandacht vasthoudt.”

” Ontwapenend. “

” Wat heb jij een natuurlijke manier van leiden.”

” Een prettige stem om naar te luisteren en wat kan je goed samenvatten.”

Op een open, warme, scherpe, rustige én humoristische manier hou ik alles in de gaten, zorg dat het publiek erbij betrokken wordt, stel ik de goede vragen en zorg ik dat het event op een fijne manier in goede banen wordt geleid. Dankzij mij weet iedereen waar ze aan toe zijn.

Er zijn veel verschillende manieren om dagvoorzitter / gespreksleider te zijn. Wat ik zelf belangrijk vind en wat bij mij past: het draait niet om mij. Ik ben aanwezig en zichtbaar, maar sta in dienst van het event.

Ik word onderdeel van het event en controleer of alles goed geregeld is (ziet alles er goed uit, hangt alles zoals het hoort, staat er water bij de gasten), hou de sfeer en daarmee de deelnemers nauwlettend in de gaten en bewaak de tijd, zodat alle onderdelen goed aan bod komen en iedereen weet hoe het ervoor staat.

Mede door mijn ruime ervaring in producties en het opzetten en begeleiden van evenementen en projecten heb ik ook een goede kijk op alles wat er moet gebeuren om alles in goede banen te leiden.

Mij als dagvoorzitter / gespreksleider boeken voor jouw event of organisatie?
Kennismaken of de vele mogelijkheden bespreken?
Vul vrijblijvend mijn contactformulier  in.

foto gemaakt door Ernst Wilcke

Voorzitter/ gespreksleider tijdens VrijPlaats:Stilte is geen luxe in bibliotheek Nijmegen. Hier in gesprek met Tijn Touber

Foto door Rob Alving

Voorzitter/gespreksleider in Lux tijdens Op Goed Geluk #1

Enkele ervaringen:

“Katja hosted our two yearly career event for aspiring postdocs and phds. She enthusiastically guided our program and took care for looking after the general theme of the day: inspiring everybody to do what you like and find the right path. She was the perfect host for this day.”
Wouter Brok (Policy consultant HRM – Radboud Universiteit Nijmegen) – juni 2014

“Katja heeft in onze bibliotheek een avond gepresenteerd over spiritualiteit met als thema Stilte is geen luxe. Katja gaf alle gasten de ruimte om op hun eigen manier te presenteren en liet daarbij iedereen in hun waarde. Ook bezoekers werden aan het woord gelaten. Ze wist uit de soms ietwat warrige woorden goede vragen te herleiden. Ze gaf deze avond veel lucht en humor mee, waardoor zowel gast als publiek zich erg op zijn gemak voelde en dit na afloop ook veelvuldig geuit werd. We hebben het hele traject van voorbereiding tot evaluatie zeer prettig met Katja samengewerkt en kunnen dit dan ook zeker aanraden.”
Marjolein Hordijk (Bibliotheek Nijmegen)  – 2012

“Katja is able to keep her head cool when everybody else doesn’t. She is enthusiastic, always up-to-date and a pleasure to work with. Her communication skills are superb.”
Ellen Webbink

Denkend aan Katja en haar voorzitterschap c.q. gespreksleider zijn,  zie ik een kordate, warme en vooral humorvolle persoon. Ééntje die zoveel rust heeft, dat er ruimte is voor sturend optreden als de discussie verwatert. Die op prettige wijze vragen stelt die ‘to the point’ zijn. Die geen vrees heeft voor het scherper bijstellen, zodat de blik gericht wordt op het wezenlijke. Ik heb me er aan kunnen laven om te zien hoe ze uit een overvloed aan informatie juist dat naar voren kan halen wat het verschil maakt. Katja  gaat voor de inhoud en dat is een verademing.
Zwaan de Vries – ‘Instemmen met jezelf’

Onder meer gewerkt voor:

Bibliotheek Gelderland Zuid

lux nijmegen

groen links nijmegen

radboud universiteit nijmegen

deelwinkel nijmegen

Waarmaakdag