Facilitator

“Katja overziet razend snel wat in een groep nodig, wenselijk en haalbaar is. Allemaal bij de les, allemaal op het gemak. Allemaal op het spoor van plezier en resultaat, door haar inspirerende wijze van procesbegeleiding. Een innemende professional. Aanrader!”

Facilitator/trainer

Haal nóg meer uit je workshop, co-creatie sessie en zet mij in. Ik heb ruime ervaring in het opzetten en faciliteren van uiteenlopende workshops en sessies. Ik heb altijd het overzicht en zal een groep -soms met een lach, soms met een rake opmerking- erbij houden en er zo voor zorgen dat ze er alles uit halen.

Mijn rol:

  • er alles aan doen om te zorgen dat de kennis echt overkomt
  • overzicht houden en goed observeren
  • de sfeer in de groep haarfijn aanvoelen en dit inzetten om iedereen betrokken te houden
  • persoonlijke benadering: ik laat mezelf zien
  • denken in mogelijkheden

De benodigde vaardigheden die ik van nature heb, heb ik versterkt door het volgen van de training NLP Practitioner en Master Practitioner.

Durftevragen methodiek

Daarnaast ben ik een van de landelijke Durftevragen begeleiders. Durftevragen kan goed worden ingezet bij een teamdag, conferentie, netwerk-event of andere bijeenkomst waar men de kracht van vragen en delen wil laten ervaren. Het laat mensen direct ervaren wat er gebeurt als je aan de slag gaat met een ‘het kan wél’-houding.

De methodiek van Durftevragen stelt iedereen die het echt wil in staat om vragen op te lossen en om ideeën, dromen en ambities waar te maken. Dit doen we door doeltreffend kennis, ideeën en diensten te delen en netwerken met elkaar te verbinden. We ervaren dagelijks dat dit ‘sociaal kapitaal’ sterk genoeg is om veel voor elkaar te krijgen.

Kijk voor meer informatie hierover ook op durftevragen.nl

Bij iedere groepsgrootte en doel past een andere vorm. Ik denk graag vrijblijvend mee.
Vul hier mijn contactformulier in om kennis te maken en om de plannen, doelen en mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen:

“Katja’s doortastendheid en betrokkenheid bij de deelnemers vielen me op. Ze reageert zonder oordeel en houdt de regie in de workshop. Discussies worden zo bijdragen aan het bewustzijn en de sfeer is er een van veiligheid en respect. Het was mooi om te zien dat alle zo verschillende deelnemers geladen met inspiratie naar huis gingen.”
Denise Haas – eventmanager ‘De Broekriem’ Arnhem

“Ik heb Katja mogen meemaken als begeleider van een Durftevragen sessie. Het was een mooie sessie die energie deed stromen. Katja, bedankt voor je humor, duidelijke en prettige sturing aan deze middag. Het heeft mij waardevolle tips gebracht.”
Titia Kroep – Opleidingskundige, ondernemerscoach en trainer

“Katja overziet razend snel wat in een groep nodig, wenselijk en haalbaar is. Allemaal bij de les, allemaal op het gemak. Allemaal op het spoor van plezier en resultaat, door haar inspirerende wijze van procesbegeleiding. Een innemende professional. Aanrader!”
Peter Reijers – Peter Reijers Communicatie

“Katja begeleidt Durftevragensessies op een positieve en duidelijke manier. Ze is scherp in doorvragen en ze zorgt voor een open en ontspannen sfeer. Hierdoor was de sessie waaraan ik deelnam erg geslaagd.”
Madelon van Kempen

Durf te vragen     durftevragen powerboost sessie

Ik heb onder meer sessies gefaciliteerd bij:

welzijn rijswijk
weekendschool nijmegen

stichting carrefour

ivn

Vrouw&Passie

 

 

 

 

cello

nijmegen deelstad

groen dichterbij

choicemakers festival

Waarmaakdag