Met/zonder werk event

Begin juni was Maarten Hunink aan het woord bij Inspiration Shot in Nijmegen. Hij vertelde over zijn idee en zijn site en dat hij de hele maand zonder elektriciteit ging proberen te leven. Waarom? Dat was het idee dat via zijn site I Want To Make The World A Better Place was uitgekozen voor de maand juni. Mensen kunnen ideeën geven en iedere maand gaat hij de populairste uitvoeren. Een maand zonder elektriciteit. Leven zonder afval te produceren. Iedere dag iets veranderen aan de stad waar je woont of meer mensen inspireren om er iets aan te doen. Activiteiten organiseren voor kinderen die niet op vakantie kunnen.

Het uitgekozen idee voor de maand augustus is: veel mensen vinden het moeilijk om werkeloos te zijn, en gaan twijfelen aan zichzelf. Vind manieren om ze zo te motiveren dat ze hun talenten met de wereld gaan delen.

Met mijn workshop ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!‘ help ik mensen het het (her)ontdekken van hun talenten en ik help mensen met leuke ideeën graag, dus bood ik mijn hulp aan Maarten aan. Die andersom ook al aan mij had gedacht. Dus toen zijn we aan het plannen geslagen!

Op donderdagmiddag 16 augustus is er een workshopmiddag in Rotterdam die helpt je kwaliteiten en vaardigheden te (her)ontdekken zodat het duidelijker wordt wie je bent, wat je kunt en waar je heen wilt. Actie ondernemen wordt dan steeds makkelijker. Het programma van de middag is nog niet helemaal bekend, het hangt ook af van het aantal aanmeldingen. Ik ga in ieder geval een korte versie van mijn workshop geven en Jan Peter Bogers komt een durf te vragen-sessie doen.

Ben jij werkzoekend en lijkt dit je iets?
Meld je dan even aan via het aanmeldformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.