1 juli start online cursus ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!’

Vanaf 1 juli begin ik met iets nieuws. De online cursus ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!’, afgeleid van mijn workshop. De workshop heb ik de afgelopen twee jaar vaak gegeven, op basis van open inschrijving en op evenementen. Er valt echter veel over dit onderwerp te delen en ik merk dat mensen de behoefte hebben om er langer dan 2 1/2 uur mee bezig te zijn.

Tijdens deze cursus gaan deelnemers een maand lang intensief aan de slag met vragen, tips en (schrijf)opdrachten. Aan het eind van de maand weet iedereen beter wat ie kan en wilt én hebben ze de eerste stappen gezet om dat te bereiken.

Iedereen kan het doen in de eigen tijd, vanaf een eigen computer, waar ook ter wereld. Er zijn dagelijks opdrachten (behalve op zondag). Mocht je een keer een paar dagen niet kunnen: dan doe je die opdrachten later. In het forum kunnen de deelnemers ervaringen, vragen en bevindingen delen met mij en de andere deelnemers. Deze cursus is voor mensen die (ander) werk zoeken, (misschien) willen starten met een eigen onderneming of twijfelen tussen een baan en een onderneming.

Je gaat aan de slag met de dingen waar je blij van wordt, welke kwaliteiten en vaardigheden je hebt en wat je tegenhoudt om dat te doen wat er bij je past. Je wordt herenigd met je talenten. Het helpt je verder in je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zorgt ervoor dat je in actie komt!

voorbereidingen cursus

Ik ben volop bezig met alle inhoudelijke voorbereidingen: plannen wat er in de modules komt en in welke volgorde ze tot het beste resultaat leiden en het verzamelen van ondersteunende filmpjes, quotes en sites.

Daarnaast ben ik bezig met de technische kant: hoe alles online te zetten, hoe de  inschrijvingen en betalingen soepel te laten verlopen.

Het wordt met de dag concreter en mooier en ik kijk er naar uit om op 1 juli met de eerste groep van start te gaan!

Heb jij interesse? Of denk je dat het voor iemand die je kent interessant is?

Op deze pagina is meer informatie te vinden en kan je je aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.