Doen wat je leuk vindt nr 45: Renzo de Valk – U-entertainment

Renzo is een van de mensen die ik jaren geleden een paar keer per jaar tegenkwam op de een of andere dansvloer of festival. Via facebook hebben we contact gehouden en het blijkt dat hij een van de mensen is die doet wat hij leuk vindt. En wat voor leuks: creatief vermaak op festivals en andere evenementen. Hoe leuk is dat! Hieronder vertelt hij erover.

———————————————————————————————————————————————————

Wat zijn de leuke dingen die je doet?
Enkele jaren geleden heb ik U-Entertainment opgericht waarmee er creatief vermaak wordt gebracht op festivals maar ook andere evenementen. Het begon allemaal met een grote sjoelbak op Stekker Fest in 2009, waarna festivals als Dance Valley, Free Your Mind Festival, Zomerkriebels en andere al snel volgde. Vervolgens heb ik na de festivalzomer van 2010 er zeven concepten aan toegevoegd waaronder: bloemkoolbowlen, een groot ‘festivalzoekspel’ Find It XXL, De Knutselclub en Het Rodeokameel. In 2012 staat er daarom een drukke zomer te wachten voor U-Entertainment.

Wat vind je er leuk aan?
Ik vind het geweldig om creatieve, rare en unieke concepten te bedenken en vervolgens uit te voeren op de leukste plek waar je je in de zomer kunt bevinden: festivals! 


Verdien je hier je geld mee?
Ik verdien er zeker geld al is de insteek in eerste instantie om er niet op te verliezen. Ik werk er full-time naast en zie het dan ook echt als iets extra’s. Dit extraatje loopt nu echter wel zo goed dat ik er aan zit te denken om een dagje minder full-time bij m’n job aan de slag te gaan en deze dag aan U-Entertainment te besteden. Op die manier kunnen de werkzaamheden weer wat worden uitgebreid!

Vind jij het belangrijk om bezig te zijn met het doen van de dingen die je leuk vindt?
Zeker. Wanneer je met plezier werkt zie je dat niet alleen terug in je geleverde diensten maar zet je ook vele stappen extra en straal je dit plezier uit. In alle opzichten is plezier hebben in hetgeen wat je doet enorm belangrijk.


Wist je vroeger dat je dit wilde doen?
Nee, sinds mijn eerste festival in 2001 wist ik dat ik graag iets in de evenementenbranche wilde gaan doen. Ik ben vervolgens Event Management gaan studeren en is mijn interesse voor dit wereldje alleen maar gegroeid. Ik zou me ook niet kunnen voorstellen dat ik op een dag helemaal niks meer op evenementengebied zou doen.

Tip/levensmotto/boekentip/filmtip/uitsmijter:

Never forget to play!


Renzo de Valk, 29, Utrecht
Sites: u-entertainment.nl en festivalentertainment.nl
Twitter: @u_entertain

———————————————————————————————————————————————————

Bekijk HIER de eerdere 44 mensen in deze rubriek..

Zou je graag willen doen wat je leuk vindt, maar komt het er niet zo van? Dan kan je er iets aan hebben om een prikkel-uur bij mij te boeken of je aan te melden voor de workshop ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!‘.

Doe jij iets wat je heel leuk vindt en wil je er ook over vertellen? Mail me en misschien kom jij ook aan het woord hier!

Ik zie je reactie graag tegemoet via mijn contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.