Doen wat je leuk vindt nr 52: Bas Biemans – Barten / medewerker dierenwinkel

Bas ken ik inmiddels al jaren. Er zijn twee dingen die hij enthousiast doet en waar hij begeesterd over kan vertellen: dieren en muziek. In zijn huis heeft hij altijd verschillende dieren. Ik heb er vaak vol verbazing staan kijken naar een of andere reptiel, of mieren die in een mierenkolonie hun ding deden. Een mooie afsluiter van mijn rubriek, want hij doet echt volledig wat hij leuk vindt!

——————————————————————————————————————————————————

Wat zijn de leuke dingen die je doet?
Ik werk in een dierenwinkel (Discus Beestenpot) in Uden waar ik verantwoordelijk ben voor de aquarium/reptielen-afdeling. En verder ben ik dj (electro/techno).

Wat vind je er leuk aan?
Wat ik er leuk aan vind is het goed adviseren aan klanten. Zoals bijvoorbeeld geen te grote dieren in een klein aqua/terrarium houden. Goed en eerlijk advies vind ik erg belangrijk, zo komen de klanten tenminste ook weer terug. Ik ben gek op dieren en heb thuis onder andere diverse reptielen en een zoutwater-aquarium.

Wat ik leuk vind aan dj-en, is de mensen vermaken met de muziek die ik zelf ook leuk vind.

Verdien je hier je geld mee?
Ja, het werken in de dierenwinkel is mijn vaste baan. Werken als dj doe ik op regelmatige basis. En verdien daar ook geld mee.

Vind jij het belangrijk om bezig te zijn met het doen van de dingen die je leuk vindt?
Ik vind het heel belangrijk om te doen wat ik leuk vind, ik zou in ieder geval geen werk kunnen doen dat ik niet leuk vind!

Wist je vroeger dat je dit wilde doen?
Ja, ik wist vroeger al dat ik met dieren wilde werken, ik was altijd al met dieren bezig. De liefde voor muziek is pas later gekomen.

Tip/levensmotto/boekentip/filmtip/uitsmijter:
Dat je kunt zeggen dat je een fijn leven hebt gehad voordat je doodgaat.

Bas Biemans-Barten, 34 jaar, Nijmegen
Geen openbare online sites.

——————————————————————————————————————————————————

Het jaar is rond! Dit was de laatste ‘doen wat je leuk vindt’.

Bekijk HIER de eerdere 51 mensen in deze rubriek..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.