Doen wat je leuk vindt nr 43: Joske Seegers – Happy Day / Happy Vintage

Joske deed in 2010 mee met een durftvragensessie. Haar vraag had iets te maken met meer ervaring opdoen in organiseren. Een van de tips was om eens kennis te maken met mij. Daar kwam een leuk gesprek uit voort en een van de uitkomsten was dat wij samen de Durftevragen Nieuwjaarsboost in 2011 gingen organiseren. We bleken beiden een andere manier van organiseren te hebben en op een open manier hebben we ervoor gezorgd dat deze flinke klus geklaard werd, dat we beiden leerden van elkaar én dat het vooral leuk was. Inmiddels is ze hard aan de weg aan het timmeren met haar eigen bedrijven. Leuk dat ze hier vandaag aan het woord is!

———————————————————————————————————————————————————

Wat zijn de leuke dingen die je doet?
Ik heb sinds kort twee eigen bedrijven. Happy Day wedding & events is er voor mij als wedding en eventplanner. Daarnaast verhuur ik met Happy Vintage verhuur, vintage decoratiemateriaal voor bruiloften, evenementen, fotoshoots, etalages etc. 

Wat vind je er leuk aan?
Ik vind het heerlijk om met oude spulletjes bezig te zijn en voor de klant een prachtig resultaat neer te zetten. Een bepaalde sfeer creëren, rommelmarkten afstruinen naar net dat ene mooie item en met weinig geld iets heel moois maken. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen bezig te zijn, als weddingplanner ben ik dat zowel met de verschillende leveranciers als uiteraard met het bruidspaar. 

Verdien je hier je geld mee?
Nog niet, alles wat nu binnenkomt investeer ik weer in mijn bedrijven. En het is een leuk extraatje aan het einde van het jaar. 

Vind jij het belangrijk om bezig te zijn met het doen van de dingen die je leuk vindt?
Ik vind het heerlijk als werk niet als werk voelt. Dingen op mijn eigen manier doen en er veel energie voor terugkrijgen. Mijn droom is dan ook om zo snel mogelijk fulltime hier mee bezig te kunnen zijn! 

Wist je vroeger dat je dit wilde doen?
Nee, ik heb heel lang niet geweten wat ik wilde doen, dit is allemaal een beetje per ongeluk op mijn pad gekomen. Maar de puzzelstukjes blijven op zijn plek vallen en het voelt nu alsof ik precies dat aan het doen ben wat ik moet doen! 

Tip/levensmotto/boekentip/filmtip/uitsmijter:
Vier het leven, vier de liefde! 

Joske Seegers, 24, nijmegen
Sites: happydaywedding.nl en happyvintageverhuur.nl
Twitter @joskeseegers en @vintageverhuur

———————————————————————————————————————————————————

Bekijk HIER de eerdere 42 mensen in deze rubriek..

Zou je graag willen doen wat je leuk vindt, maar komt het er niet zo van? Dan kan je er iets aan hebben om een prikkel-uur bij mij te boeken of je aan te melden voor de workshop ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!‘.

Ik zie je reactie graag tegemoet via mijn contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.