Een week vol geven en nemen en delen. En kans op gratis deelname workshop.

De afgelopen anderhalve week zijn als een wervelwind voorbij gegaan. Ze waren gevuld met mooie momenten. Goede kansen. Leuke ontmoetingen. Bijzondere toevalligheden. Heldere inzichten.

Zo was ik naar een lezing van de Dalai Lama.
Heb ik in het Pinksterweekend met fijne mensen om me heen de camping van het Music Meeting festival gecoördineerd.
Heb ik over ondernemen verteld en een workshop-op-maat gegeven voor studenten Maatschappelijk Zorg op het ROC in Nijmegen. En kwam ik daarna toevallig iemand tegen die misschien samenwerkingsmogelijkheden zag.
Woensdag was het weer tijd voor een fijne NLP-trainingsdag met mooie inzichten. En werd ik gevraagd om een dag later, vanwege ziekte van een van de workshopgevers, 2x een workshop  te geven tijdens de Droomdag van Vrouw & Passie. Het thema van de ander was ‘maak werk van je passie’ en Josje van Vrouw & Passie vond dat wat ik doe een passende vervanging.
Het waren twee goede workshops, waar ik mensen stil heb laten staan bij wat ze kunnen, waar ze goed in zijn en welke stap ze die dag nog konden nemen om daar verder in te komen. Dank aan deze kans en aan de deelnemers die zo openlijk deelden! Delen inspireert, dat bleek wel weer. Het was sowieso een inspirerende dag, mooi om de lezing van Esther Jacobs te horen. Er kan heel veel en er is altijd een keuze! Aan het eind van de dag was Nils Roemen aan het woord. Altijd leuk om hem te horen vertellen en te merken wat dat met de mensen in de zaal teweeg brengt.
Vrijdag was het tijd voor de eerste Waarmaakdag in Haarlem. Een superteam van waarmakers zat klaar om de aanwezigen op weg te helpen met hun droom, onderneming of plan. Zelf heb ik mensen geholpen met verwoorden, waarmaken en blogadvies. Het is altijd mooi om te zien wat er gebeurt met iedereen. Blikken van tevredenheid, verwarring en blijheid wisselen elkaar af.

Ik ben blij met alles wat er gebeurd is en ben tegelijkertijd blij dat ik niet altijd zo’n overvolle week heb. Zoals ik eerder heb geschreven, heb ik behoefte aan bezinktijd tussendoor en dat komt er niet echt van in zo’n drukte. Na het weekend heb ik weer meer tijd om boeken te lezen, plannen uit te werken en verwonderkaarten te maken.

En om donderdagmiddag mijn workshop ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!‘ in Utrecht te geven.

Omdat het een week was vol geven en nemen en delen wil ik twee mensen de kans geven om gratis aan deze workshop deel te nemen.
Een voor die in Utrecht op 7 juni. En een voor die in Nijmegen op 14 juni.
Wat moet je daarvoor doen?
Stuur me voor maandag 4 juni 12.00 een mail waarin je me laat zien (in tekst/beeld/foto/geluid) waarom jij deze gratis plek graag wilt winnen. En welke dag je voorkeur heeft.
De twee leukste/mooiste/grappigste/ontroerendste krijgen maandagmiddag bericht en mogen bij de workshop aanschuiven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.