Maak jij jezelf waar?

Een paar maanden geleden liep ik een dag mee met Spoor van Vernieuwing. Een interessante, waardevolle en hele leuke dag waar we met een groep mensen de dromen van mensen verzamelden. Ook een van mijn eigen dromen werd werkelijkheid.
Aan het einde van de dag werd het rustiger en was er tijd om onderling wat langer te praten met iedereen die meehielp die dag, waaronder Eelco Visser van Qrnemagazines. Ik vertelde hem wat ik allemaal deed. En dat ik me door het horen van allemaal mooie dromen van mensen die dag, weer eens realiseerde wat ik meer zou willen doen: schrijven. Hij vertelde dat hij tijdschriften maakt en van plan was om op Blue Monday een editie van ‘het Zoet’ te willen maken, door en voor mensen die het leuker willen maken. Of ik, als waarmaker, een column over waarmaken zou willen schrijven? Maar natuurlijk!
Gisteren lag het papieren tijdschrift in mijn brievenbus. Wat een mooi en fijn gevoel om een column in een tijdschrift vol mooie verhalen te hebben.
Hieronder mijn column:

Column Katja Linders in het Zoet

Lees hieronder het hele tijdschrift online:

Als ik niet gedeeld had dat ik graag meer wil schrijven, had Eelco er nooit aan gedacht om mij hiervoor te vragen.

Wat wil jij graag? En deel je het hier?
Wie weet waar het toe leidt!

3 Comments

 1. @Linda: dank voor je reactie, wat goed om te lezen dat je je hart/je intuïtie volgt! Ik wens je er nog heel veel plezier en succes mee! Na.v. jouw site die je vermeldt: ken je Marianne v/d Assem ook dan?

 2. Hallo Katja,

  Ik kwam per “toeval” op jou site en herken mij in jou schrijven.
  Mijn droom is om als trainer/coach mijn brood te verdienen, mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen, hun passie en talent te ontdekken.
  Jaren terug heb ik dit mijzelf als doel gesteld
  In de weg er naar toe heb ik als leidinggevende in de zorg de kans gekregen om een zorgboerderij te ontwikkelen en te draaien. Een prachtige ervaring. tijdens deze baan heb ik mij kunnen scholen tot coach. Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik niet meer happy was in de job en heb na een aantal besluiten in mijn privé-leven ook de hobbel genomen om te stoppen met mijn baan. Met mijn werkgever ben ik tot een goede regeling gekomen.
  Nu mijn baan is afgerond besef ik dat ik nog steeds op mijn pad ben en voor mijzelf de mogelijkheden heb gecreëerd om te starten met een opleiding tot trainer. Ik ben trots op mijzelf dat ik het lef heb om de stappen te zetten, mijn intuïtie te volgen en te vertrouwen op mijn eigen kunnen en hiermee een voorbeeld te zijn voor anderen.
  Wie weet wat er op mijn pad komt door dit te delen met jou:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.