Mijn laptoploze dag in de Margriet

Het is mooi dat je tegenwoordig constant online kan zijn en informatie kan delen en halen. Maar ik merk dat ik het nodig heb om er soms even niet aan mee te doen. Om in plaats daarvan mijn andere zintuigen aan te spreken. Om de tijd te nemen om dingen te verwerken, in mijn hoofd, in mijn lichaam. Dat geeft me meer rust én het werkt productiever. Ik heb daarom voor mezelf laptoploze, mailloze en Facebookloze dagen ingericht. Heel erg fijn.

De Margriet geeft er deze week ook aandacht aan, ze geven ’25 geef jezelf even vrij’-tips’. Een aantal tips hebben ze uitgelicht. Waaronder mijn tip: de laptoploze dag. Zie hieronder het resultaat:

katja margriet web

Behoefte aan meer rust in je leven?
Ontvang iedere dag een rustpuntje via m’n Sta Eens Stil-Facebookpagina.

Om ook te lezen:
Gun het jezelf om de dingen anders te doen
Mijn week zonder mail en social media

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.