Over mijn passie stilte in Wellness Magazine

Vereerd en blij was ik toen ik een tijdje geleden gevraagd werd om mee te werken aan de passie-editie van Wellness Magazine. Over mijn passie: stilte. De fotoshoot door fotograaf Lia Zaal was erg aangenaam en leuk. En met een mooi resultaat! Ik voelde me een waar fotomodel, door op een snikhete dag in een herfstige en dus warme outfit gefotografeerd te worden. Buiten beeld waren mensen aan het zonnen en zwemmen..

Hieronder mijn pagina.
Wie ook aan het woord komen zijn o.a. Maaike Groen van Miss Green, met een passie voor duurzame kleding.
Kamilla Hensema van Kamilla’s keuze, met een passie voor gezond en puur eten.
Annette Dolle van o.a. KeepItCleanDay, met een passie voor betrokkenheid.
Chantal Rigters-van Schaik met een passie voor het bedenken en maken van visuele ervaringen.
En Alette Baartmans van Geen School, met een passie voor ontwikkeling van het onderwijs.

Wellness magazine passie Katja Linders

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.