Nieuw en verder

Daar is ie dan. Een nieuw jaar. Een paar dagen oud, dus nog vers.

Sommige mensen zien het nieuwe jaar als weinig bijzonders, want ‘het is gewoon een nieuwe dag, net als andere dagen’. Ik vind het nieuwe jaar altijd bijzonder. Magisch zelfs. Nieuwjaarsdag en mijn verjaardag zijn voor mij de dagen van een nieuw begin. Een nieuwe start. Nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden.

Goede momenten om, nog meer dan anders, even écht stil te staan bij wat ik wil, waar ik blij van word, wat mijn hart me ingeeft, welke verlangens er terug blijven komen, welke dromen erom vragen om werkelijkheid te worden.

Vorig jaar is me meer dan ooit duidelijk geworden dat het leven niet eeuwig is. Dat wist ik natuurlijk al, maar je hebt weten en het intens voelen.

Ik doe mijn dingen, heb veel van mijn dromen waargemaakt en leef mijn leven zo veel mogelijk op de manier die bij me past. Maar er sluimert meer. Het zijn de dromen en wensen die zich nu buiten mijn comfort zone bevinden. Die meer van me vragen. Die me kwetsbaar maken. Omdat het dingen zijn waarvan ik niet zeker weet of ze me lukken, of ik er goed in ben, of ik ze wel kan en durf en wil.

Wat ik wel weet, is dat ze terug blijven komen. En dat is niet voor niets. Tijd om ze serieus te nemen.

Ga jij er ook voor in dit jaar?

Om zoveel mogelijk mensen mee op weg te helpen met een goede start, heb ik een speciaal aanbod bedacht voor de startend ondernemers, werkzoekenden en andere richtingzoekers die nog in januari aan de slag willen met hun talenten, kwaliteiten, plannen en wensen. Iedereen die zich in januari aanmeldt voor mijn online cursus ‘Wat wil ik nou écht? En nu aan de slag!’ krijgt er een gratis begeleidende online skype-coach sessie met mij erbij.
Iets voor jou?
Kijk dan hier voor alle informatie en om je aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.