Offline en gratis korte cursus

Morgen ga ik een week zo goed als offline. Dat houdt in dat ik mijn mailbox niet ga bekijken én dat ik niet op Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest en Google+ te vinden zal zijn. Een week zonder digitale input. Eerlijk gezegd denk ik dat het even wennen zal zijn. En dat ik het soms als een gemis ga varen dat ik iets niet meteen kan delen. Misschien ga ik denken dat ik dingen mis. Of dat mijn onderneming iets mist. Waarom ik het doe?

Omdat ik ervan overtuigd ben dat het me van alles op gaat leveren. Omdat ik het een heerlijk vooruitzicht vind om alles eens echt goed te laten bezinken. Dat ik zonder mezelf af te leiden kan typen en aan mijn sites kan werken. Om echt even afstand te nemen van alles. Om even los te raken van alle digitale ruis die iedere dag voorbij komt. Om weer eens te ervaren en voelen wat ik belangrijk vind. En wat ik toe te voegen heb aan de wereld.

Dat vind ik belangrijk. Ik geloof namelijk dat mensen blij en tevreden zijn als ze weten wat ze toe te voegen hebben aan de wereld. Als ze zich gezien voelen. Ervaren dat ze er mogen zijn. Beseffen dat iedereen er toe doet.

Met dit in mijn hoofd heb ik zojuist een gratis korte online cursus ontwikkeld. Deze heet ‘Wat voeg jij toe aan de wereld? En nu aan de slag?’.  In deze cursus ga je zelf aan de slag met opdrachten waarmee je kunt (her)ontdekken en leren wat jou jou maakt, wat jij toe te voegen hebt aan de wereld en hoe jij je leven zo inricht dat je het beste uit jezelf haalt. Je gaat aan de slag met jezelf!

En ja, ik vind het best spannend om net nu deze cursus online te zetten. Want wie weet wat voor reacties er komen. En die lees ik dan pas na een week.

Gelukkig verdwijn ik niet van de aardbodem. Ik heb ook geen vakantie. Ik ben alleen niet via mijn mail en social media te bereiken. Wel via de telefoon. En in het echt. En de meeste dingen hebben helemaal niet zoveel haast als het lijkt. Al merk je dat pas zodra je even afstand neemt van alles.

Wil je meedoen aan de cursus? Dat kan!
Meld je aan voor de En nu aan de slag-mailing. Na registratie ontvang je de link waarmee je toegang krijgt tot de cursus.

instaquote-28-02-2014-13-05-32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.