Over mensen die de samenleving laten stralen

Kijk, dat vind ik nou een mooie ondertitel: ‘over mensen die de samenleving laten stralen’.

Het staat onderaan bij magazine Het Zoet, dat ik via de post thuis kreeg. Het is een magazine vol verhalen die verteld en gedeeld moeten worden. Een papieren magazine. Om vast te houden, te lezen en verder te delen.

Ik kreeg het omdat er een column van mij in staat. Deze gaatover naar jezelf luisteren,  jezelf waarmaken en tot je recht komen. Een van mijn favoriete onderwerpen om het over te hebben.  Ik ben dan ook trots en blij en dankbaar dat ze mij hiervoor gevraagd hebben. En was blij verrast door de zin die ze gekozen hadden om vetter te drukken. Mijn kern had gesproken en het viel niet te negeren. Een terugkerend thema in mijn leven. En mijn werk.

Een thema dat bij alle mensen in de verhalen uit het magazine terugkomt.

De verhalen gaan over ruimtepakkers  en ruimtebieders. De wondere wereld van Daan Roosegaarde. Samen eten. De ministeries van goede ideeën. Mensen die hart en ziel in hun werk leggen. Vele stille krachten die zoveel moois mogelijk maken. En nog veel meer.

Dat het magazine er is, is een goed voorbeeld van naar jezelf luisteren en van daaruit iets waarmaken.

Zelf alles lezen? Het cadeau doen?
Het kan allemaal.
Via de site van Het Zoet.

Mijn column vast online lezen?
Dat kan hier.
(Het kan zijn dat je ‘m eerder gelezen hebt. In een eerdere, veel kleinere, oplage van Het Zoet stond deze column ook).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.