Verwonderkaarten als kaart te sturen

De afgelopen weken waren zo vol met leuke dingen dat ik er een blog over heb geschreven.

Daar ben ik echter een leuk ding vergeten te melden.
De bibliotheek Nijmegen heeft ter ere van ‘VrijPlaats:Stilte is geen luxe’ 600 verwonderkaarten van mij laten drukken!

Verwonderkaarten zijn kaarten die maak door te knippen en plakken met echt papier. Zinnen en plaatjes uit tijdschriften en kranten. Vervolgens scan ik deze in, zodat ik ‘m virtueel kan delen. En vanaf vrijdag ook in het echt!

Iemand van de bieb had een tweet van mij gelezen waarin ik schreef dat ik dit jaar mijn verwonderkaarten als kaarten wilde laten drukken. Het leek haar een mooie aanvulling van de avond als er verwonderkaarten van mij, de presentator, zouden zijn. Ze hebben er 6 uitgezocht en er per soort 100 laten drukken. Als ansichtkaart, met het logo van de bieb en mijn mailadres.

Ze zijn tijdens de avond zelf uitgedeeld en alles wat over is, ligt in de rekken bij de bieb. Tot ze op zijn.

Ik hoop dat mensen zich laten verwonderen, ze op gaan sturen naar anderen, ze in huis ergens ophangen of er iets anders leuks mee doen!

3 Comments

  1. Ooooow! Wat had ik een van jouw kaarten graag op willen halen in de bieb waar ik vroeger om de hoek woonde. Nu is het ineens zo ver weg Prachtig Katja! Ben zoooo trots op je!

    Liefs uit Australie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.