Video: voor wie ik er ben en wat ik doe

Via mijn blogs, teksten en social media laat ik veel van mezelf zien. Dat is tot nu toe voornamelijk in woorden, in geschreven taal. Omdat ik me steeds meer richt op persoonlijke begeleiding (via mijn coaching en online programma’s, zoals de focusmaand), vind ik het een goed moment om meer van mezelf te laten zien. Zo kunnen mensen makkelijker bepalen of ze met mij aan de slag willen. Of ik bij ze pas.

Daarom ben ik van plan om zo nu en dan een videoblog op te nemen. En heb alvast een introductie video van mezelf laten maken.

Hieronder kan je het bekijken.
Zo zie ik eruit. Zo praat ik. Hier sta ik voor. Dit is wat ik doe. Dit ben ik.

Heb erg veel lol gehad met het opnemen, vond het leuk en intrigerend om mezelf zo pontificaal in beeld te zien. Vooral de momenten dat ik me niet echt bewust van de camera was. Zo zie je jezelf zelden, realiseerde ik me. Heb er erg om gelachen en de video eindigt met een paar korte bloopers. Die horen er ook bij.

Ik vind het leuk én een beetje spannend om te delen. Ben benieuwd wat anderen er van vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.