Wat wil jij in Katja’s Verwonderingen?

Door vallen, opkrabbelen, lezen, stilstaan, kijken, vragen, delen, verwonderen en doen weet ik steeds beter wat ik wil.

Een van die dingen is delen. Het delen van stilte, mijn ervaringen en verhalen op het gebied van werk zoeken, ondernemen en talenten (her)ontdekken, verwonderkaarten, bijzondere evenementen, inspirerende spreuken, goede initiatieven, creatieve manieren om iets te doen, leuke sites, mooie foto’s en een andere manier om tegen dingen aan te kijken.

Dat doe ik via katjalinders.nlstaeensstilenkijkomjeheen.nl, 2 Facebook-pagina’s (Katja Linders en Sta Eens Stil), Pinterest en Twitter. En via Katja’s Verwonderingen.

Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik het beste (en liefste) via welke manier wil delen. Op het moment denk ik dat ik daar al doende wel achter ga komen en het steeds helderder wordt. Op een gebied kan ik jouw hulp gebruiken: Katja’s Verwonderingen. Ik ben heel benieuwd welke onderwerpen jou het meeste aanspreken. Waar jij blij van wordt. Waar je wat van opsteekt. Waar je graag meer over wil weten. Kortom: wat wil jij van mij in je mailbox ontvangen?

Hier kan ik naar gaan raden, maar het lijkt mij het handigst als jij zelf aangeeft wat jij zou willen. Daar word ik blij van. En jij hopelijk ook, want zo krijg je de kans om ervoor te zorgen dat er voortaan een (of meerdere) Verwonderingen in je mailbox komt waar je precies op zit te wachten. Dan kan ik daarna kijken of ik bijvoorbeeld Verwonderingen met verschillende thema’s kan opstellen, zodat iedereen dat kan uitkiezen wat het beste past. Of misschien zit er wel niemand echt te wachten op wat ik via deze weg deel. Het kan ook zo zijn dat het helemaal goed is zoals het is.

Klik HIER voor de korte vragenlijst waar je me mee verder helpt.
Alvast dank voor je medewerking!

(bovenstaand bericht stond in de afgelopen Katja’s Verwonderingen. Bekijk ‘m HIER helemaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.