Weg met mijn smoesjes: een kort filmpje

De laatste tijd krijg ik van veel mensen de tip om meer met video te doen. Om meerdere redenen. Onder andere omdat mensen die mij niet kennen, dan ook een beeld en geluid bij me hebben.
Ik ben ook aan het broeden op ideeën om mensen te prikkelen via webcam en podcasts. Omdat alle begin moeilijk toch wel moeilijk is en je soms gewoon ergens moet beginnen, heb ik vandaag een kort filmpje van mezelf via een mobiel laten opnemen. Een eerste start. Hieronder het resultaat. Binnenkort meer!

– Meedenken is van harte welkom. Stuur me een bericht als je tips of ideeën hebt. –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.